Groot natuurlijk assortiment

Op het gebied van natuurlijke producten hebben wij ook een ruim assortiment voor u.

We hebben veel biologisch/ecologische artikelen in het assortiment.

Maar ook nog heel veel artikelen die we graag voor u bestellen!

Vraag het aan onze medewerkster


Ecover

Dit is verzet. Niet in de vorm van grote woorden. Maar in een tastbare actie. In een banaal huishoudklusje. Dit is het anders willen doen. En het effectief doen.

Dit is kiezen voor een clean leven. Met cleane waarden. En cleane producten. Onze krachtige formules maken het uitzonderlijk makkelijk. Dus kies ervoor. Kies om het anders te doen. Kies om je kleren langer te dragen. Draag ze tot ze uit elkaar vallen.
Want de was doen is geen taak. De was doen is jouw actie van verzet. En het ruikt verdomd goed.


Bambo luiers

Bent u als ouder bezorgd om de giftige chemicaliën die worden gebruikt bij de productie van kinder luiers? Of over het afval dat ze opleveren en de aanslag op met milieu? Of bent u simpelweg op zoek naar een luier van uitstekende kwaliteit voor uw baby of kind? In dat geval is Bambo luiers een product waar u zeker eens naar moet kijken. Op de eerste plaats zijn het kwalitatieve luiers met een grote opname en een uitstekende pasvorm. Daarbij worden bij het produceren geen schadelijke stoffen gebruikt die een gevaar vormen voor de huid van uw kind of het milieu. Uw kind zal ook geen allergische reactie hebben op dit product.


Yoni natuurlijke dameshygiene

Weet jij waar jouw tampons van gemaakt zijn?

Of wat er in jouw maandverband en inlegkruisjes zit?
Wát is het eigenlijk dat je maandelijks in of dichtbij het meest absorberende deel van je lichaam stopt?
Wij van Yoni vinden dat je het recht hebt om dat te weten.
Anders dan andere merken geven wij daarom onze ingrediënten bloot op het doosje. Wij kiezen voor biologisch en afbreekbaar katoen.Geen plastic, geen parfum, geen geheimen.

Want die vinden wij niet voor de poes.


DA by Erica

Sinds kort heeft DA een eigen groene verzorgingslijn.

DA by Erica

De producten met de kwaliteit van Erica, in een DA jasje!

 

De ingrediënten waarmee Erica haar producten ontwikkelt hebben bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.

De afhankelijkheid van de natuur wordt vaak onderschat. De duurzame, natuurlijke en biologische afkomst wil Erica toekomstig waarborgen door respectvol met de natuur om te gaan. Daarom is Erica vooruitstrevend met haar voorzieningen van groene energie, recycling en het gebruik van afbreekbare reinigingsmiddelen.


Shampoo bars